Sign by Dealighted - Coupons and Deals

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D 2007/10/24
24.10.2007.

"Tošina ljubav - žrtva karijere"

"Tošina ljubav - žrtva karijere"

O LJUBAVNOM životu Toše Proeskog vrlo se malo znalo, sve do trenutka njegove smrti. Andrijana Budimir, Tošina djevojka koja je s njim u Skopju dijelila i stan, tek sada nakon što je, kako kaže, "izgubila sve što je imala u životu", smije progovoriti o velikoj ljubavi pjevača i bivše rukometašice. Po tragičnoj smrti pjevača, koja je prošli tjedan šokirala sve koji su ga voljeli, Andrijana Budimir progovorila je o tome kako je s pjevačem planirala imati i djecu, no da se to do sada nije dogodilo zbog njegove karijere. Ona se svoje zbog njega odrekla, a njemu je na putu stajala menadžerica.

Najveću krivnju obitelj pjevača, ako je suditi po pisanju medija, predbacuje, naime, upravo Ljiljani Petrović, koja se u trenutku nesreće nalazila s njim u autu koji je putovao za Zagreb. Kako se može zaključiti iz njezinih riječi, lijepo mišljenje o menadžerici preminulog pjevača nema ni njegova djevojka Andrijana. "Ljiljana jedino mene nije nikada uspjela otjerati od njega. Sad će se ionako mnoge stvari saznati", ogorčeno je za jedan hrvatski tjednik priznala Andrijana.

"Princezo moja jedina, lepo mi pajki pa ću da te čuvam u snu. Sve ima smisla, otkad si ponovo u mom životu. Volim te, lepo mi pajki", jedna je od posljednjih poruka koje je makedonska zvijezda poslala svojoj djevojci prije stravične nesreće. Andrijani, kako je priznala, nikada nije bilo bitno hoće li javnost doznati za nju ili ne. Bilo joj je, kaže, bitno da je ona znala da postoji u njegovu životu. Tošina je menadžerica smatrala da je za njegovu karijeru bolje da ima imidž slobodnog mladića.

"Karijera mi ne dozvoljava da se posvetim nekom ženskom biću"

Novinarka makedonskog Kanala 5, Vesna Petruševska, posljednja je koja je intervjuirala Tošu u svojoj emisiji "Vrteleška". U razgovoru za jednu hrvatsku televiziju netom nakon Tošine smrti, a govoreći o dojmovima koje je na nju ostavio kada ga je posljednji put vidjela, samo večer prije jutra kada je poginuo, kazala je kako joj se činio "emotivno prazan jer još uvijek čeka ljubav svog života".

U intervjuu kojega je dao netom prije smrti, Toše je kazao kako je posebno vezan za svoju obitelj, te da će mu roditelji uvijek biti autoritet. Na pitanje hoće li, kada nađe ozbiljnu djevojku, mamu pitati za dozvolu, Toše se uozbiljio i odgovorio: "Ne, mislim da stvari ne trebaju tako ići, ja sam taj koji treba odabrati. Iako bih bio sretan da se među njima kad se upoznaju dogodi harmonija". U gotovo svakom intervjuu Toše je ponavljao, kao da ju je napamet naučio, istu rečenicu - da je bio u dugoj vezi, da je veza prekinuta zbog njegove karijere, te da za djevojku nema vremena.

Na njegovoj službenoj internet stranici još uvijek nema obavijesti o njegovoj tragičnoj pogibiji, a jedan segment stranice posvećen je i isječcima iz časopisa posvećenih njegovom radu, ali i ljubavnom životu. Niti u jednom isječku ne spominje se Andrijana Budimir. "Ljubav žrtva karijere", "Nema vremena za djevojku" i "Nadam se da ću se uskoro zaljubiti jer mi fali ljubavi" uglavnom su naslovi isječaka postavljenih na web stranici, uz one koji govore o njegovoj karijeri, koncertima, gostovanjima i glazbenim suradnjama.

Ljiljana Petrović odmah iza obitelji

U jednom časopisu Toše na pitanje je li "trenutno u sigurnim rukama" ili "još uvijek traga za onom pravom", odgovara kako je imao ozbiljnu vezu, ali da je "sve to prestalo". "Najvjerojatnije zbog moje karijere. Sada zaista nemam vremena da djevojci posvetim pažnju, a ženskom biću je upravo to potrebno. No, kada završim sve obveze, tada će mi vjerojatno trebati netko da bude uz mene, ali sada sam slobodan", kazao je u intervjuu za jedan časopis, dodavši kako iz ljubavi crpi inspiraciju, no da ne mora biti zaljubljen kako bi pisao pjesme.

U intervjuu za jedan srpski časopis Toše ponavlja priču o dugoj vezi koja je prekinuta zbog njegove karijere, te govori kako se nada da će se uskoro zaljubiti jer mu fali ljubavi. "Inače pola čovjekovog života zauzima ljubav i ona je zaista bitna. Međutim, kod mene je ta polovica prazna. Moja karijera ne dozvoljava da se posvetim nekom ženskom biću", izjava je koju je Toše također dao nedugo prije pogibije, a u kojoj spominje kako je s djevojkom prekinuo prije godinu dana. S obzirom na to da je Andrijani poslao poruku u kojoj piše kako je "ponovno ušla u njegov život", pretpostavlja se da je par prekidao i mirio se, ovisno o njegovoj karijeri.

Protivno Andrijaninoj izjavi da mu menadžerica "nije bila kao druga majka", u intervjuu za jedan srpski časopis, Toše je na pitanje tko mu je, pored roditelja, najveća podrška u radu, odgovorio kako mu je "na drugom mjestu" menadžerica Ljiljana Petrović. "Ona je neumorna osoba koja me svaki dan razveseli s nekom lijepom viješću. Volim je puno", kazao je Toše.

24.10.2007.

"Toše je svojom glazbom ujedinio narode bivše Jugoslavije"

"Toše je svojom glazbom ujedinio narode bivše Jugoslavije"

GOTOVO svi makedonski mediji danas pišu o izvješću sudskog vještaka o prometnoj nesreći u kojoj je poginuo Toše Proeski  te prenose intervju Tošine djevojke Andrijane Budimir koji je ona dala za jedan hrvatski tjednik.

Makedonski mediji pišu kako je Toše sam vozio automobil do granice, kada se premjestio na suvozačevo sjedalo, a upravljač Touarega prepustio Georgiju Gerogijevskom. Tada se i posljednji put porukom javio svojoj djevojci kojoj je napisao "Volim te najviše na svijetu, lijepo mi spavaj i meni se spava".

Georgijevski sutra izlazi iz bolnice

Vozač i Tošin prijatelj, Georgij Georgijevski, trebao bi u četvrtak izaći iz skopske bolnice te će biti upućen na kućnu njegu. Prema informacijama liječnika iz tamošnje Klinike za traumatologiju, njemu predstoji još dva do tri mjeseca mirovanja zbog teških ozljeda koje je zadobio prilikom sudara s kamionom.

Iako je prvotno bilo najavljeno kako će hrvatsko pravosuđe po brzom postupku pokrenuti kazneni postupak protiv njega zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu slučaj je odlučio dati u ruke makedonskom pravosuđu jer se radi o njihovim državljanima. Nakon što makedonsko pravosuđe dobije kompletirano izvješće zajedno sa svim rezultatima vještačenja odlučit će o pokretanju postupka protiv njega, a kako javljaju makedonski mediji najvjerojatnije će odgovarati također za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Pandev pogodak posvetio Toši

Makedonski reprezentativac i nogometaš talijanskog prvoligaša Lazia u subotnjem je susretu protiv Livorna postigao pobjedonosni pogodak, a nakon susreta je izjavio kako ga posvećuje preminuloj makedonskoj zvijezdi.

Ceca najavila koncert za Tošu, Joksimović otkazao sve nastupe

Svi estradnjaci s područja Balkana ostali su šokirani viješću o nesreći. Makedonski list Večer danas javlja kako će Ceca za sjećanje na Tošu organizirati koncert, kazavši kako "netko poput njega zaslužuje da mu se Srbija oduži na takav način". "Toše je jedinstveni čovjek koji je svojom glazbom ujedinio narode bivše Jugoslavije", rekla je srpska pjevačica dodajući kako se takva osobi rodi jednom u 50 godina. Dodala je kako je atmosfera na njegovom pogrebu zaista bila jako tužna  te da je jako ponosna što je ona stajala u počasnoj straži.

Srpski glazbenik Željko Joksimović do daljnjega je odlučio odgoditi sve svoje nastupe, čak i one zakazane u Nizozemskoj i Njemačkoj.

24.10.2007.

Tošina djevojka Andrijana: Ne znam kako cu dalje....

Andrijana Budimir, bivša rukometašica, željela je imati troje djece s Tošom Proeskim. On ju je molio da se strpi... Andrijana za nesreću ne krivi vozača.


Lijepo mi nankaj, i meni se spava. Volim te najviše na svijetu, bile su zadnje riječi Toše Proeskog (26) upućene njegovoj djevojci, bivšoj rukometašici Andrijani Budimir (27). Nazvao ju je kad su toga kobnog dana prešli granicu. Obećao joj je da će joj se javiti kad stigne u Zagreb. Tad je prepustio volan prijatelju Georgiju Georgijevskom, spustio suvozačevo sjedalo, zaspao i ubrzo nakon toga tragično poginuo. Shrvana tugom, Tošina djevojka još ne vjeruje da je otišla ljubav njezina života.
- O, Bože, zašto si mi ga uzeo? Kako ću živjeti sad bez njega? Bio mi je sve na svijetu - kroz suze je rekla Andrijana u razgovoru za tjednik Extra. Ispričala je kako su se jako voljeli i skrivali ljubav, kao i da zajedno žive u Skopju.
- Naša je veza bila tajna samo zbog njegove menadžerice Ljiljane Petrović. Ona i još neki ljudi iz njegova poslovnog okruženja inzistirali su da Toše u javnosti ima imidž slobodnog dečka. On se nije s tim slagao, ali me molio da se strpim - s tugom je ispričala Andrijana i dodala kako nikom ne želi ništa loše, ali da će se sve saznati. Tu je aludirala na njegovu menadžericu rekavši da ona nije njemu bila druga mama kako se misli.
Kobnog dana kad je poginuo, Toše je govorio Andrijani kako mu se ne ide, da je umoran. Rekla mu je da javi Zuhri da će doći tek navečer na snimanje emisije “69”. Ipak je otišao. Razmišljali su odjetetu. Ona je željela imati obitelj i troje djece. Kako ne bi bila usamljena dok on putuje, Toše joj je kupio zlatnog retrivera.

>>> ZADNJE TOŠINE PORUKE DJEVOJCI
• Anđele moj, volim te. Anđele, nedostaješ mi, princezo moja.

• Ti si moja potpora i ljubav koja mi pomaže da prebrodim i srušim svaku prepreku, a neke čak i da ne primijetim.

• Princezo moja, vozi polako ako me voliš. Ako nagaziš više od 140, znači da me ne voliš. Volim te, anđele

• Pazi kako voziš, posebno tamo kod one okuke. Živim za tebe, ljubavi jedina, volim te više od svega.

• Lijepo mi nankaj, i meni se spava. Volim te najviše na svijetu.

Kalendar

<< 10/2007 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Brojač posjeta

180648
Online Users

Tracked by Histats.com

MOJI LINKOVI


MSN..

evo da netrazite mi MSN evo vam odma...ehehe

almir113@hotmail.com

ALMIR DŽELIHODŽIĆ GORNJI VAKUF 15 GODINA..

Tiempo...

Tiempo

Para los que sienten soledad
los que creen que perdidos estas
para los que están al borde del abismo
Para los que ya tocaron fondo
y sienten que ya perdieron todo
para los suicidas que corren ya sin vida
Cambia ya tus sueños nada más
con el mismo cuerpo comenzar
Tiempo de cambiar, tiempo de empezar
Tiempo de cambio, de lluvia, de sol
tiempo de hacer el amor
tiempo
Tiempo de lucha, de gran confusión
tiempo de hacer el amor
tiempo
Para los campeones que pierden peleas
para los guerreros que no tienen guerras
para los que ya no luchan en la tierra
Para los que dudan y no eligen nada
los que tienen miedo y puertas cerradas
para los ausentes, los sobrevivientes
Cambia ya tus sueños nada más
con el mismo cuerpo comenzar
Tiempo de cambiar, tiempo de empezar
Tiempo de cambio, de lluvia, de sol
tiempo de hacer el amor
tiempo
Tiempo de lucha, de gran confusión
tiempo de hacer el amor
tiempo

Bonita de más
Salida de un sueño
vestida de sol
bailaba entre nubes
rodeada de luz

Y todo giraba
a mi alrededor
su cara, su pelo
su cuerpo, su voz

El mundo no existe
solo ella y yo
todo detenido
ruge el corazón

Bonita
bonita
bonita de más
mi dulce chiquita
tan fácil de amar
bonita
bonita
bonita de más
frágil muñequita
bonita de más

Su cuerpo que baila
a mi alrededor
me mira, la miro
se enciende el amor

todo se detiene
entre ella y yo
sólo está su cara
su boca, su voz

Me enredo en su pelo
me lleno de sol
sus ojos me buscan
ruge el corazón

Estribillo

Nikola Rokvic : Povredi me

Za tobom ostaje u srcu pustinja
mene si lagala, a druge ljubila
svaka tvoja laz
me boli jos i sad, to znas

Ni jedna kao ti nije nikada
na dlanu moju dusu imala
a ti si jedina koja me izdala

Ref. 2x
Povredi me jos samo jednom
sa tobom sve je bola vredno
povredi me ja se ne bojim
da ti priznam to da jos te volim
(povredi me, povredi me, povredi me)

Na mome jastuku kao u prolazu
prodju mnoge ali dugo ne traju
za noc su dobre sve
do zore dosade, to znas

Ni jedna kao ti nije nikada
na dlanu moju dusu imala
a ti si jedina koja me izdala

Ref. 4x

Moji prijatelji