beats by dre cheap

Ormar koji ostaje uredan za pola minute..

Kad složite sve na svoje mjesto, trebate samo još svaki dan uložiti pola minute i složiti odjeću umjesto da je samo zgužvate i bacite na policu.
Ne samo što je kaotičan ormar nepregledan i pun prašine nego vodi i kaotičnom životu. Darujete li odjeću koju ne nosite više od godine dana, podsvjesno ćete se riješiti i emotivne “prtljage”. Kad jednom složite sve na svoje mjesto, trebate samo još svaki dan uložiti pola minute kako bi odjeću uredno posložili natrag umjesto da je samo zgužvate i bacite na policu. Novi izgled ormara sigurno će se pozitivno odraziti i na druga područja vašeg života.
PLASTIČNE KUTIJE RJEŠAVAJU SVE NEDAĆE
I u ormaru i na tavanu odjeću čuvajte u prozirnim plastičnim kutijama. Uvijek ćete vidjeti što je u njima, mogu se slagati jedna na drugu pa ih mnogo stane i na mali prostor. Ujedno će zaštititi sadržaj od nametnika i prašine pa kad izvučete zimsku odjeću neće vas dočekati ostaci gozbe moljaca umjesto omiljenog pulovera.

Na vješalice stavljajte samo jednu stvar. Tako se neće gužvati i bit će nadohvat ruke. Za odijela nabavite vješalice koje imaju prečku za hlače

Police ne punite do vrha, samo ćetestvoriti kaos. Sjetite se koliko puta ste izvukli majicu iz pretpane police i potom slagali poispadalu odjeću.http://24sata.hr/util_scripts/get_slika_varijacija.php?slika_id=30747&var_suff=313x444n.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
09/10/2007 15:49