beats by dre cheap

Poginuo Toše Proeski, pjevač anđeoskog glasa...

Poginuo Toše Proeski, pjevač anđeoskog glasa...

Jutros oko 6 sati i 30 minuta, dva kilometra od petlje u Novoj Gradiški, u sudaru VW Tuarega srebrne boje i kamiona, poginuo je poznati makedonski pjevač Toše Proeski.

U vozilu su bili, osim pjevača koji je spavao na prednjem sjedištu, i Ljiljana Petrović (1958.) iz Skopja te Georgij Georgijevski (1975.) također iz Skopja koji je i upravljao vozilom.Do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog nedovoljnog razmaka između vozila tokom vožnje.  Do prometne nesreće je došlo kada je vozilo marke Tuareg, kojeg je vozio 32-godišnji makedonski državljanin Đorđevski, zbog nepridržavanja prometnih propisa, udarilo u lijevi dio poluprikolice teretnog vozila talijanskih registracija ispred sebe. Toše je na mjestu poginuo, dok je ostalo dvoje putnika prevezeno u bolnicu u Novu Gradišku, navodi policija.

Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. godine u Prilepu u Makedoniji. Njegova je muzička karijera započela je 1996. godine kada je pobijedio na festivalu „Melfest". 1998. godine sudjelovao je u makedonskom nacionalnom izboru za pjesmu Eurovizije s pjesmom „Ostani do kraja". 1999. godine objavljuje svoj prvi album „Nekade vo nokta". Iste godine na Skopje festivalu osvaja prvu nagradu publike s pjesmom „Tvoji poljupci na mojoj bijeloj košulji", a na ljeto održava prvi samostalni koncert u Skopju. U junu 2000. objavljuje novi album - „Sinot Božji". 2001. godine na Podgorica Festivalu osvaja 2. mjesto sa pjesmom „Nemir", a u martu 2001. u Skopju održava 5 zaredom rasprodanih koncerata.U oktobru 2002., objavljuje treći album „Ako me pogledaš u oči", a u novembru 2002. kreće na prvu veliku turneju. 2003. pobjeđuje na velikom festivalu Beovizija s pjesmom „Čija si" koja postaje veliki hit, a Toše kreće graditi međunarodnu karijeru. Iste godine pobjeđuje na nacionalnom izboru za pjesmu Eurovizije.  2004. u Turskoj predstavlja Makedoniju sa pjesmom „Life". Godine 2004. objavljuje album „Dan za nas", četvrti po redu i prvi za teritorij Hrvatske i Slovenije, a 2005. godine objavljuje hit album „Pratim te", 2006. godine slijedi album „Božilak" na kojem interpretira tradicionalne makedonske pjesme.U avgustu 2007. Toše Proeski objavljuje svoj aktualni album „Igra bez granica" koji već po objavi kritičari u Hrvatskoj nazivaju albumom godine. Posljednji veliki koncert Toše Proeski održao je u Skopju 5.10.2007. godine na gradskom stadionu.  S pjesmom „Veži me za sebe", ove je godine osvojio Grand Prix 11. Hrvatskog radijskog festivala na Hvaru. Toše je publiku posebno oduševio pjesmom „Srce nije kamen", najemitiranijom pjesmom hrvatskog radijskog etera za 2006. godinu, a srca slušatelja od 7 do 77 definitivno je osvojio svojom posljednjom grandioznom pjesmom „Igra bez granica".

 

Toše Proeski svoju je popularnost stekao ne samo iznimnim vokalnim sposobnostima, već i svojom beskrajnom humanošću. Kao jedan od UNICEF-ovih ambasadora, snimio je pjesmu 'This World' za potrebe humanitarnih akcija za pomoć djeci, a iz godine u godinu, kako je njegova popularnost rasla, održavao je sve više humanitarnih koncerata. Djelovao je humanitarno gdje god je zatrebalo, bilo da se radilo o akcijama za djecu s posebnim potrebama, unapređenju obrazovnih mogućnosti djece širom Makedonije ili pak konkretnim akcijama za pomoć siromašnima.

Jutros oko 6 sati i 30 minuta, dva kilometra od petlje u Novoj Gradiški, u sudaru VW Tuarega srebrne boje i kamiona, poginuo je poznati makedonski pjevač Toše Proeski. Donosimo vam video snimku s mjesta nesreće.

 
 
76757 Mjesto tragične nesreće (Trajanje: 00:21)
 
 

Toše Proeski
U vozilu su bili, osim pjevača koji je spavao na prednjem sjedalu, i Ljiljana Petrović (1958.) iz Skopja te Georgij Georgijevski (1975.) također iz Skopja koji je i upravljao vozilom.
Do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog nedovoljnog razmaka između vozila tijekom vožnje. >> In memoriam: Toše Proeski (25.01.1981.-16.10.2007.)Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske, Kata Nuić, potvrdila je da je do prometne nesreće došlo kada je osobno vozilo marke Tuareg, kojeg je vozio 32-godišnji makedonski državljanin Đorđevski, zbog nepridržavanja prometnih propisa, udarilo u lijevi dio poluprikolice teretnog vozila talijanskih registracija ispred sebe.Zbog zanošenja, automobil je udario i u središnju zaštinu ogradu na autocesti.Toše je na mjestu poginuo, dok je ostalo dvoje putnika prevezeno u bolnicu u Novu Gradišku, navodi policija.
Poginuo Toše Proeski Poginuo Toše Proeski Poginuo Toše Proeski Poginuo Toše Proeski Toše Proeski Toše ProeskiMA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
16/10/2007 13:49