beats by dre cheap

Posljednji intervju s Tošom Proeskim

Toše Proeski sinoć je na makedonskom Kanalu 5 dao svoj posljednji intervju. Razgovarao je s Vesnom Petruševskom, voditeljicom šhowa "Vrteleška". S Vesnom Petruševskom i Tonijem Cetinskim razgovarali smo u Temi dana, a donosimo i isječak iz njegovog posljednjeg intervjua.

 
 
76854 Razgovor s Vesnom Petruševskom (Trajanje: 04:35)
 
 
 
 
76862 Razgovor s Tonijem Cetinskim (Trajanje: 02:44)
 
 
 
 
76867 Posljednji intervju Toše Proeskog (Trajanje: 01:43)
 
 

Toše Proeski
U intervjuu, koji je prilično potresno za gledati jer je emitiran svega nekoliko sati prije tragedije, Toše Proeski govori o tome kako je Hrvatska trenutno u fokusu njegove karijere i kako upravo kreće na snimanje u Zagreb.
Proeski također progovara o svom privatnom životu, posvećenosti obitelji i želji da napokon upozna ženu svog života.U razgovoru iznosi i planove za svoju blisku budućnost, planove koji se, nažalost, nikada neće ostvariti.- Makedonija je u šoku, svima ovdje život se u trenutku promijenio. Toše je bio nešto najljepše što se Makedoniji dogodilo u posljednjih 50 godina, rekla je autorica posljednjeg intervjua, Vesna Petruševska.- Nije lako znati da sam upravo ja osoba kojoj je dao posljednji intervju, da sam posljednja razgovarala s tom megazvijezdom. Tijekom intervjua bio je pun života, rekao je da mu je Hrvatska sada najvažniji i najdraži teren za glazbenu karijeru te je pričao o svojoj posvećenosti obitelji. No, bio je i emotivno prazan dok je govorio kako još uvijek čeka ljubav svog života, svjedoči Petruševska.  
Toše Proeski
Vesna Petruševska
Toni Cetinski

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
16/10/2007 20:38