beats by dre cheap

Lešinarska borba za ostavštinu Toše Proeskog

Lešinarska borba za ostavštinu Toše Proeskog

RUKOMETAŠICA Andrijana Budimir, djevojka preminulog Toše Proeskog jučer je još jednom šokirana ponašanjem zeta preminulog pjevača koji joj je zabranio ulazak u njihov zajednički stan.

Jedan od Tošinih susjeda za srbijanski je tabloid Blic otkrio kako je njegov zet Slave preuzeo ulogu glave obitelji nakon što je Tošin otac zbog teškog zdravstvenog stanja, potresen smrću sina završio u bolnici. Slave je Andrijani tako zabranio ulazak u njihov stan jer ga je strah da ne bi nešto ukrala.

"Policija je nakon pogiblje zapečatila stan Toše Proeskog i samo roditelji ili osobe kojima oni daju dozvolu mogu ući unutra", rekao je Tošin susjed iz skopskog naselja Zlokukani gdje je mladi par živio.

"Tošini roditelji ne znaju za sebe od bola. Ocu Nikoli je pozlilo i u teškom je zdravstvenom stanju. Tu situaciju iskoristio je muž Tošine sestre Dore i nametnuo se kao glava obitelji. Ne dopušta Andrijani da uzme svoje stvari iz stana kako ne bi nešto ukrala. Možete li to vjerovati?", pita se Tošin susjed.

"Jučer je iz Hrvatske stigla Tošina torba sa stvarima, dokumentima... Andrijana je htjela iz nje uzeti svoj DVD, ali zet joj nije dozvolio. On se boji da ona ne ukrade iPod na kojem se nalazi Tošin nezavršeni album na engleskom, proda ga i obogati se. Jadan toše se okreće u grobu. On je jako volio Andrijanu, želio ju je oženiti, imati s njom djecu. Jadna djevojka jedva je živa od bola. Ne može ući u kuću niti da se presvuče", govori Tošin susjed koji je navodno dobro poznavao mladi bračni par.

Susjed je također otkrio kako je Toše vezu s Andrijanom morao kriti po savjetu svoje menadžerice, koja je smatrala kako bi mu to moglo loše utjecati na karijeru.

"Andrijana je na sprovodu stalno ponavljala: 'O Bože, zašto mu nisam rodila dijete, da imam bar to od njega, da bar tako moj Toše nastavi živjeti'. Jučer mi se požalila: 'Sahranila sam svog anđela prije tri dana, zašto me ne puste da ga odbolujem? Zašto mi to rade? Ništa mi ne treba, što će mi kada sam njega izgubila. Neka me puste da uđem u stan kako bih uzela svoje stvari i naše zajedničke slike i uspomene."

Tošina obitelj ne krivi vozača Goergijevskog za njegovu pogiblju

Vele Georgijevski, otac čovjeka koji je upravljao automobilom u kojem je poginuo Toše Proeski i dalje je u velikom šoku. "Moj Georgi i Toše bili su najbolji prijatelji. Nije on bio njegov vozač kako se sada priča. Bio mu je prijatelj. Ne znam kako sam preživio vijest da je Toše poginuo u automobilu koji je vozio moj sin. Ne mogu niti zamisliti kako je sad mom djetetu", kroz suze je rekao Vele reporterima Blica.

"Toše mi je bio kao sin, a moj Gerogije je to isto bio za Tošine roditelje. Posljednjih pet-šest godina otkad se njih dvojica druže Toše je često bio u našoj kući. Svi smo ga jako voljeli, a isto tako su i njegovi roditelji voljeli mog sina. Njih dvojica su stalno bili zajedno. Bili su veliki prijatelji, a preko njih su se sprijateljile i naše dvije obitelji", govori otac Tošinog vozača Vele Gerogijevski.

Georgijevski je također otkrio kako nitko iz Tošine obitelji ne krivi njegovog sina za pjevačevu smrt. "Čim sam čuo za tu strašnu tragediju otišao sam u Kruševo da izrazim saučešće. Zagrlio sam Tošinog oca Nikolu. Zajedno smo plakali. Otvorili su mi, kao da sam najbliža rodbina, i lijes da posljednji put vidim svog drugog sina Tošu. Strašno je izgledao, neprepoznatljivo."

Sa sinom se Vele, kako kaže, još nije čuo, ali je iz novina saznao da je u teškoj depresiji i da je pokušao samoubojstvo. "Ne znam što će biti s njim. Ali, kakvu god kaznu da dobije, nema veće kazne od ove koja ga je zadesila."

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
21/10/2007 19:45