beats by dre cheap

Tošin vozač : I dalje se ničega ne sjećam....

Georgij Georgijevski u subotu je sanitetskim vozilom iz bolnice u Novoj Gradiški prebačen u skopljansku bolnicu. I dalje se pale svijeće.

Iza sanitetskog vozila, koje je po njega u subotu navečer došlo iz Makedonije, u svom su automobilu otišla i dva Georgijeva bratića koja su u Novu Gradišku stigla u petak. Prije odlaska u skopljansku bolnicu, gdje će ostati sljedećih nekoliko dana, Georgij je izrazio želju da se putem 24sata zahvali svima koji su mu u ovim teškim trenucima priskočili u pomoć.
- Veliko hvala hrvatskoj policiji i sudstvu na korektnom odnosu. Posebno se zahvaljujem bolničkom osoblju, sestrama i liječnicima koji su se ovih dana brinuli o meni. Zahvalio bi se i Tošinoj menadžerici Ljiljani, koja je uz strašnu dramu koju je proživljavala morala brinuti o proceduralnim pitanjima i papirologiji.
Hvala svima koji su bili uz mene kad mi je to bilo najpotrebnije i koji su mi pomogli da preživim najteže dane u životu - rekao je Georgij dok je sjedio u bolničkoj postelji i čekao da rođaci dobiju otpusno pismo iz bolnice. Još se ne sjeća što se tog kobnog jutra dogodilo kraj Nove Gradiške.
Brojni štovatelji poginule makedonske zvijezde Toše Proeskog svakodnevno posjećuju mjesto tragedije na autocesti kraj Nove Gradiške. Pale svijeće, mole se i ostavljaju poruke u sjećanje na Tošu Proeskog koji je poginuo s 26 godina.
- Svaki put kad ću prolaziti tim pravcem, stat ću i zapaliti svijeću našem Toši koji će vječno živjeti u našim srcima - napisala je jedna obožavateljica.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
21/10/2007 19:47