beats by dre cheap

Djevojka Toše Proeskog: Voljela bih da sam umrla s njim

Djevojka Toše Proeskog: Voljela bih da sam umrla s njim

IAKO javnost nije previše znala o privatnom životu Toše Proeskog, tragično preminuli makedonski pjevač nekoliko je posljednjih godina proveo u vezi s Andrijanom Budimir, rukometašicom i bivšom srpskom reprezentativkom koja je, kako kaže, karijeru ostavila sa strane upravo zbog veze s Proeskim. Prvi intervju nakon tragičnog događaja dala je tjedniku Extra, u kojem je, između ostalog, Tošinu menadžericu Ljiljanu Petrović optužila za pokušaj sabotiranja njihove ljubavi.

"Toše je bio pod velikim pritiskom javnosti. Naša je veza bila tajna samo iz jednog razloga - zbog njegove menadžerice Ljiljane Petrović i ljudi iz njegovog poslovnog svijeta koji su tvrdili da se to ne smije iznositi u javnost", ispričala je Osječanka Andrijana Budimir tjedniku Extra. Toše se, naime, u javnosti često deklarirao kao "sretno slobodan", no prema riječima bivše rukometašice, situacija je bila potpuno drukčija.

"Još godinu dana i hoću da mi rodiš dijete"

27-godišnja Andrijana Budimir prije nekoliko mjeseci je raskinula ugovor sa španjolskim rukometnim klubom Astroc Sagunto i s Proeskim započela zajednički život u Skopju. Zbog tragičnog gubitka stalno je pod sedativima i još, kaže, ne može vjerovati da je izgubila ljubav svog života. "Jako smo željeli djecu, ali zbog njegove karijere u ovom trenutku to nije bilo moguće", priznaje Andrijana i dodaje kako joj je pokojni pjevač kupio psa, a samo nekoliko dana prije tragedije rekao joj je: "Još godinu dana i hoću da mi rodiš dijete".

Unatoč podvojenim emocijama, Andrijana ne krivi Tošinog vozača, Georgija Georgijevskog za nesreću: "Uvjerena sam da bi Đole i poginuo umjesto njega da je mogao. Volio ga je više od sebe. Bili su nerazdvojni. On se neće nikada riješiti krivnje u sebi".

"Ljiljana njemu nikad nije bila druga majka"

Što se tiče Tošine menadžerice, Ljiljane Petrović, svojim odgovorima daje naslutiti da su njihovi odnosi bili daleko od idiličnih. Petrović je, podsjećamo, s preminulim pjevačem bila u automobilu u vrijeme nesreće, a liječnici se i danas brinu za njezino zdravstveno stanje, obzirom da je Proeskog pratila od početka karijere, zastupala ga u svim državama u kojima je radio i često mu bila "više od majke". Ako je vjerovati Andrijani Budimir, ta je informacija daleko od istine: "Ljiljana jedino mene nije nikada uspjela otjerati od njega. Sad će se ionako mnoge stvari saznati, Ljiljana njemu nikad nije bila druga majka".

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
23/10/2007 16:42