beats by dre cheap

Tošina djevojka Andrijana: Ne znam kako cu dalje....

Andrijana Budimir, bivša rukometašica, željela je imati troje djece s Tošom Proeskim. On ju je molio da se strpi... Andrijana za nesreću ne krivi vozača.


Lijepo mi nankaj, i meni se spava. Volim te najviše na svijetu, bile su zadnje riječi Toše Proeskog (26) upućene njegovoj djevojci, bivšoj rukometašici Andrijani Budimir (27). Nazvao ju je kad su toga kobnog dana prešli granicu. Obećao joj je da će joj se javiti kad stigne u Zagreb. Tad je prepustio volan prijatelju Georgiju Georgijevskom, spustio suvozačevo sjedalo, zaspao i ubrzo nakon toga tragično poginuo. Shrvana tugom, Tošina djevojka još ne vjeruje da je otišla ljubav njezina života.
- O, Bože, zašto si mi ga uzeo? Kako ću živjeti sad bez njega? Bio mi je sve na svijetu - kroz suze je rekla Andrijana u razgovoru za tjednik Extra. Ispričala je kako su se jako voljeli i skrivali ljubav, kao i da zajedno žive u Skopju.
- Naša je veza bila tajna samo zbog njegove menadžerice Ljiljane Petrović. Ona i još neki ljudi iz njegova poslovnog okruženja inzistirali su da Toše u javnosti ima imidž slobodnog dečka. On se nije s tim slagao, ali me molio da se strpim - s tugom je ispričala Andrijana i dodala kako nikom ne želi ništa loše, ali da će se sve saznati. Tu je aludirala na njegovu menadžericu rekavši da ona nije njemu bila druga mama kako se misli.
Kobnog dana kad je poginuo, Toše je govorio Andrijani kako mu se ne ide, da je umoran. Rekla mu je da javi Zuhri da će doći tek navečer na snimanje emisije “69”. Ipak je otišao. Razmišljali su odjetetu. Ona je željela imati obitelj i troje djece. Kako ne bi bila usamljena dok on putuje, Toše joj je kupio zlatnog retrivera.

>>> ZADNJE TOŠINE PORUKE DJEVOJCI
• Anđele moj, volim te. Anđele, nedostaješ mi, princezo moja.

• Ti si moja potpora i ljubav koja mi pomaže da prebrodim i srušim svaku prepreku, a neke čak i da ne primijetim.

• Princezo moja, vozi polako ako me voliš. Ako nagaziš više od 140, znači da me ne voliš. Volim te, anđele

• Pazi kako voziš, posebno tamo kod one okuke. Živim za tebe, ljubavi jedina, volim te više od svega.

• Lijepo mi nankaj, i meni se spava. Volim te najviše na svijetu.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
24/10/2007 13:41