beats by dre cheap

"Toše je svojom glazbom ujedinio narode bivše Jugoslavije"

"Toše je svojom glazbom ujedinio narode bivše Jugoslavije"

GOTOVO svi makedonski mediji danas pišu o izvješću sudskog vještaka o prometnoj nesreći u kojoj je poginuo Toše Proeski  te prenose intervju Tošine djevojke Andrijane Budimir koji je ona dala za jedan hrvatski tjednik.

Makedonski mediji pišu kako je Toše sam vozio automobil do granice, kada se premjestio na suvozačevo sjedalo, a upravljač Touarega prepustio Georgiju Gerogijevskom. Tada se i posljednji put porukom javio svojoj djevojci kojoj je napisao "Volim te najviše na svijetu, lijepo mi spavaj i meni se spava".

Georgijevski sutra izlazi iz bolnice

Vozač i Tošin prijatelj, Georgij Georgijevski, trebao bi u četvrtak izaći iz skopske bolnice te će biti upućen na kućnu njegu. Prema informacijama liječnika iz tamošnje Klinike za traumatologiju, njemu predstoji još dva do tri mjeseca mirovanja zbog teških ozljeda koje je zadobio prilikom sudara s kamionom.

Iako je prvotno bilo najavljeno kako će hrvatsko pravosuđe po brzom postupku pokrenuti kazneni postupak protiv njega zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu slučaj je odlučio dati u ruke makedonskom pravosuđu jer se radi o njihovim državljanima. Nakon što makedonsko pravosuđe dobije kompletirano izvješće zajedno sa svim rezultatima vještačenja odlučit će o pokretanju postupka protiv njega, a kako javljaju makedonski mediji najvjerojatnije će odgovarati također za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Pandev pogodak posvetio Toši

Makedonski reprezentativac i nogometaš talijanskog prvoligaša Lazia u subotnjem je susretu protiv Livorna postigao pobjedonosni pogodak, a nakon susreta je izjavio kako ga posvećuje preminuloj makedonskoj zvijezdi.

Ceca najavila koncert za Tošu, Joksimović otkazao sve nastupe

Svi estradnjaci s područja Balkana ostali su šokirani viješću o nesreći. Makedonski list Večer danas javlja kako će Ceca za sjećanje na Tošu organizirati koncert, kazavši kako "netko poput njega zaslužuje da mu se Srbija oduži na takav način". "Toše je jedinstveni čovjek koji je svojom glazbom ujedinio narode bivše Jugoslavije", rekla je srpska pjevačica dodajući kako se takva osobi rodi jednom u 50 godina. Dodala je kako je atmosfera na njegovom pogrebu zaista bila jako tužna  te da je jako ponosna što je ona stajala u počasnoj straži.

Srpski glazbenik Željko Joksimović do daljnjega je odlučio odgoditi sve svoje nastupe, čak i one zakazane u Nizozemskoj i Njemačkoj.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
24/10/2007 17:49