beats by dre cheap

"Ne koristi Tošino ime uzalud!"

"Ne koristi Tošino ime uzalud!"

MAKEDONSKA Vlada se očitovala o sve većem izrabljivanju imena Toše Proeskog te o najnovijem potraživanju njegove menadžerice Ljiljane Petrović, da joj se u ime preminulog Toše, oprosti porezni dug u iznosu od oko 180 tisuća eura.

Stečajna uprava je premijeru Nikoli Gruevskom proslijedila molbu Ljiljane Petrović, vlasnice Final Cut T. produkcije, da joj se oprosti porezni dug. No, Vlada je odgovorila kako nije nadležna za otpisivanje dugova ili bilo kakvih neplaćenih doprinosa.
 
"Nitko nema ingerenciju opraštati dugove pa tako ni premijer", izjavio je za Vest glasnogovornik makedonske Vlade Ivica Bočevski. Cijela ova priča s Final Cut T. produkcijom i nadležnosti institucija za ovaj slučaj potaknula je Vladu na to da "apelira da se ime Toše Proeskog i nedavna nacionalna tragedija ne koriste u privatne i poslovne svrhe".

Petrović pokušava zaraditi i na Tošinoj smrti

Iako su je mediji za Tošina života često nazivali njegovom "drugom majkom", činjenice koje izlaze na vidjelo sada, nakon njegove smrti, ukazuju na to da situacija i nije bila toliko idilična.

Podsjetimo, produkcijska kuća Final Cut T. je u srpnju ove godine otišla u stečaj, s poreznim dugovima u visini od oko 180 tisuća eura. Sada Ljiljana Petrović bez imalo srama, u ime Tošine tragične smrti i njegova proglašenja počasnim građaninom Makedonije, traži oprost dugova. "Zbog novonastalih događaja - tragične smrti estradnog umjetnika Toše Proeskog, koji je bio ekskluzivan predstavnik Final Cut T. produkcije, koja je u stečaju te odluke makedonske Vlade da ga posthumno proglasi počasnim građaninom Republike Makedonije, ulažem molbu za povlačenje stečajne mase s Final Cut T. produkcije", zatražila je Petrović.

U posljednjoj godini Tošina života, Petrović popularnom pjevaču nije uplaćivala nikakve doprinose za zdravstveno i mirovinsko osiguranje. Toše se kao klijent njene produkcijske kuće vodio od 17. siječnja 2003. godine. Odjavljen je 30. rujna prošle godine. Doprinosi za taj posljednji mjesec mu nisu uplaćeni, a nakon toga Toše nije evidentiran ni u Fondu za zdravstveno, ni u Fondu za mirovinsko osiguranje.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
30/10/2007 14:40