beats by dre cheap

Britney misli da od usputnog seksa ne može zatrudnjeti

Britney misli da od usputnog seksa ne može zatrudnjeti

TAKOZVANIH vijesti o posrnuloj pop princezi toliko je u posljednjih nekoliko mjeseci, da je teško procijeniti koja je od njih istinita, a koja ne. Isto tako, puno je i "prijatelja" pjevačice koji o svojoj brizi za nju progovaraju za mnogobrojne tabloidi. Ovisno, pretpostavlja se, o tome koji bolje plati.

Nakon što se tabloidima proširila vijest kako je orgijama sklona i poročna Britney nedavno jednom mladiću dopustila da ušmrkava kokain s njezinih grudi, izvori bliski pjevačici za časopis Life&Style ustvrdili su kako strahuju od toga da bi Britney mogla vrlo lako ponovno zatrudnjeti.

Nepažljiva Britney, naime, ako je vjerovati izvoru, konstantno zaboravlja uzimati kontracepcijske pilule. Usputni seks joj, kaže poznanik, također nije stran.

"Kada ju netko pita je li se zaštitila, odgovara kako je to samo 'usputni seks'. Ona misli da ako nije u službenoj vezi, to znači da je imuna na trudnoću", kaže izvor blizak pjevačici.

Mario Lopez, zvijezda tinejdžerske serije "Saved By The Bell", nedavno je demantirao da je otac Britneyjina trećeg djeteta. "U zadnje vrijeme moje se ime spominje u nekoliko novinskih naslova, a ovaj posljednji vezan za Britney i naše dijete, smiješan je", razuvjerio je zainteresirane Lopez, demantiravši da će uskoro postati otac djeteta posrnule zvijezde.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
04/11/2007 21:41