beats by dre cheap

"Hrvatska lažira dokaze o smrti Toše Proeskog"

"Hrvatska lažira dokaze o smrti Toše Proeskog"

MAKEDONSKI list Večer tvrdi kako je prometna nesreća u kojoj je 16. listopada oko 6.30 sati, kod Nove Gradiške, na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, tragično preminuo pjevač Toše Proeski "misterija" te kako je riječ o "montiranju procesa", jer fotografija kamiona dokazuje da rekonstrukcija nesreće nije istinita.

Taj list je ekskluzivno objavio policijsku snimku kamiona u kojeg se, navodno, zabio terenac u kome se u trenutku kobne nesreće nalazio Toše. Prema izvještaju iz Hrvatske, koji je potom preuzet i u Makedoniji, VW Touareg je najprije udario u branik kamiona, a potom se podvukao pod kamion i udario u lijevu gumu, dok je krov Touarega udario u sanduk ispod kamiona. Večer tvrdi da to nije istina te da se u Hrvatskoj lažiraju dokazi o Tošinoj smrti.

"Kamion ostao neoštećen"

"Fotografija pokazuje: takvog sudara nije bilo! Sa fotografije je jasno vidljivo da terenac nije udario u kamion, nego je najvjerojatnije bilo suprotno: kamion je udario u terenac. Makedonski vozač terenca je osumnjičen, a hrvatski pušten i slobodan. Tko je prijevremeno presudio?", pita Večer, navodeći kako je riječ o "montiranju procesa".

"Kamion je u potpunosti neoštećen - netaknuti su svi njegovi stražnji dijelovi (registarska pločica, branik, sanduk kamiona...), sve je na svom mjestu. Terenac je uništen. A navodno je terenac udario i zavukao se pod kamion. Je li uistinu? Prema toj priči je terenac koje teži više od dvije tone, na Tošinoj strani ostao smrskan kao da je od folije, a na kamionu se ni kotač nije udubio od udarca. I ta se priča, o tome da je vozač Touarega zaspao za volanom i udario u kamion, vrti posljednja tri tjedna", dodaju.

Večer se poziva i na riječi stručnjaka jednog osiguravajućeg društva, koji je navodno izjavio da postoji osnovana sumnja da je došlo do zanošenja stražnjeg dijela kamiona, koji je udario u desni dio terenca, i odgurao ga na stranu.

"Lešinari ukrali dokumente Ljiljani Petrović"

No, list navodi i da to nije jedina montaža u ovom slučaju i pita "Tko je krao dokumente nastradale menadžerice Toše Proeskog Ljiljane Petrović, dok je ona ležala u bolnici?".

Naime, Petrović je u nesreći lakše ozlijeđena pa je nakratko bila hospitalizirana. Njene osobne stvari je navodno s mjesta nesreće pokupila policija i donijela joj ih u bolničku sobu, gdje su im, osim Petrović, pristup imali "bolničko osoblje, najmanje dvojica policajaca i prijatelji teško ozlijeđenog vozača Touarega Georgija Georgijevskog, koji su ga došli posjetiti".

"A onda je Fokus objavio dokument koji dokazuje da je za novogodišnji nastup Toše Proeskog u Crnoj Gori uplaćen predujam od oko 8 tisuća eura. Taj dokument je Ljiljani Petrović ukraden dok je ležala u bolnici. Mora biti hičkokovski morbidno da dođeš k čovjeku koji je ozlijeđen i u šoku od sudara, u kojem mu je poginuo najbliži suradnik i prijatelj, i da mu kopaš i kradeš iz torbice", piše Večer, ističući kako je netko vjerojatno "jako dobro unovčio" prodaju tog dokumenta Fokusu.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
05/11/2007 20:30