beats by dre cheap

Toše je trebao sjediti na zadnjem sjedištu Touarega

Toše Proeski nije smio upravljati Touaregom na putu za Zagreb, nego je trebao sjediti na zadnjem sjedištu. Auto je trebao voziti profesionalni vozač.


Toše Proeski nije smio uopće upravljati Touaregom na putu za Zagreb, nego je trebao sjediti na zadnjem sjedištu. Auto je trebao voziti profesionalni vozač, a ne njegov prijatelj, i pred njima se trebalo kretati vozilo prethodnica. Ni jedan od tih profesionalnih standarda osiguranja VIP osobe nije bio ispoštovan u trenutku sudara kraj Nove Gradiške, objavila je makedonska televizija Kanal5. Prometni stručnjak Konstantin Angelovski objasnio je kako bi zbog ovakve tragedije trebali promijeniti standarde i početi primjenjivati one koji su na snazi u EU.
Podsjetimo, Toše Proeski vozio je automobil na putu prema Zagrebu, a nakon što je prošao granicu na Bajakovu sjeo je na suvozačevo sjedalo, spustio ga i zaspao. Na vozačevo mjesto sjeo je Tošin prijatelj Georgij Georgijevski koji je toga dana vozio jer je profesionalni vozač bio tjedan dana na godišnjem odmoru.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
12/11/2007 21:56