beats by dre cheap

Lista naj-idiota 2007. godine

Čitatelji američkog Washington Posta glasovali su za potencijalne idiote 2007. godine. Popis je sastavio kolumnist toga lista Emil Steiner, a čitatelji su imali prilike predlagati, a potom i glasovati za idiote godine.

Roy L. Pearson

Na prvom mjestu našao se Roy L.Pearson, bivši sudac koji je tužio jednu kemijsku čistionicu u susjedstvu tako da je od nje tražio 54 milijuna dolara odštete zbog gubitka hlača. Zatim je nagodbu u vrijednosti od 12 tisuća dolara hladnokrvo odbio. Došao je do washingtonskog Vrhovnog suda gdje je tijekom svjedočenja u kojem je opisivao koliko mu znače te hlače, počeo dramatično plakati. Nesretni Pearson je potrošio dvije godine i mnogo sredstava kako bi izgradio slučaj protiv dvojice Koreanaca, vlasnika kemijske čistionice. Iako su ga u javnost ismijavali, Pearson je išao do kraja, koji je završio tako da je izgubio parnicu, dostojanstvo i posao.

Matt Wilkinson

Sljedeći na listi je mladić iz Portlanda, Matt Wilkinson koji je na čudnovat način pokušao impresionirati djevojku. Naime, Wilkinson je popio 'six pack' piva, a potom je u svoja usta stavio čegrtušu dugačku deset centimetara. Premda nije impresionirao svoju djevojku, uspio je zadiviti 'žiri' Washington Posta koji mu je dodijelio drugo mjesto.

Ewa Sowinska

Tinky Winky Brončana medalja pripala je poljskoj političarki Ewi Sowinskoj koja će vjerojatno do kraja života ostati poznata po istrazi koju je pokrenula, a kojoj je naslov bio - ''Promiče li Tinky Winky homoseksualni način života?'' Ono što je Sowinskoj zapelo za oko je to da Tinky Winky Teletubby nosi žensku torbicu. Istragu je bila prisiljena prekinuti nakon nekoliko dana javnog ismijavanja.

Američka savezna država Illinois

Četvrto mjesto zauzela je američka savezna država Illinois koja je desetomjesečnom Bubba Ludwigu odobrila dozvolu za nošenje oružja. Dječakov je otac Howard Ludwig dozvolu službeno zatražio nakon što je djed malenom Bubbi darovao stari obiteljski pištolj. Tata Ludwig, kaže, nije očekivao da će vlasti pozitivno riješiti zahtjev, no regularno je ispunio sve formulare te platio 5 dolara i dobio dozvolu za sina.

Knjižnica iz Westchester Countya

Petu nagradu je osvojila knjižnica iz Westchester Countya, tj. njezin djelatnik koji je inzistirao da Elizabeth Schaper plati 50 centi duga, jer je njezina majka zakasnila vratiti knjigu. Žena je ostala izbezumnjena jer joj je majka nedavno preminula. "Rekla sam mu da me možda nije dobro čuo i da mi je majka nedavno umrla. U suprotnom vjerujem da bi vratila knjigu na vrijeme'', kaže Schaper te dodaje kako je djelatnik bio uporan ponovivši: ''gospođo, to će biti 50 centi"!

Paul Humphrey

Sljedeći je tužitelj Paul Humphrey iz Dane Countya u Wisconsinu koji je 18-godišnjeg Kennetha Bella mjesec dana u pritvoru, iako mu je barem četiri puta slana potvrda kako ima krivog čovjeka.

Bob Allen

Zadnji na listi je Bob Allen, političar s Floride koji je izrekao najsmješnije opravdanje kada je bio suočen s optužbama plaćanja za homoseksualne usluge u javnom WC-u. On je naime, policiji rekao kako je to napravio zbog straha, jer je bio okružen crncima, te da je zbog toga policajcu u civilu dao 20 dolara za oralni seks. Podnio je ostavku, nakon što mu je dokazana krivnja.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
07/01/2008 22:50