beats by dre cheap

20 bizarnih imena djece slavnih

Čini se da neki poznati i slavni nisu baš previše razmišljali, pa su svojoj djeci dali imena s kojima će patiti cijeli život. Donosimo vam popis najneobičnijih...


Kal-El Cage
Kal-El Cage
20. Kal-ElSin Nicolasa Cagea dobio je ime po Supermanu. Zaljubljenik u Marvelove likove, Nicolas Coppola i sebi je promijenio prezime, također po strip junaku, Lukeu Cageu. Pa zašto onda sinu nije dao ime Luke?
Pilot Inspektor Lee
Pilot Inspektor Lee s roditeljima
19. Pilot InspektorJason Lee inače je sasvim duhovit čovjek. No ponekad možda u tome malkice pretjeruje. Sinu je dao ima Pilot Inspector, jer mu se svidjela pjesma banda Grandaddy?!
Bob Geldof i Paula Yates s djecom
Bob Geldof i Paula Yates s djecom
18. Fifi TrixibelleBob Geldof i Paula Yates dali su svojoj kćeri ime Fifi po Bobovoj teti. OK. No otkud onda Trixibelle. Stječe se dojam kako su u djetetovo ime željeli 'strpati' što je više moguće psećih imena. 
Gwyneth i Apple Paltrow
Gwyneth i Apple Paltrow
17. AppleGwyneth Paltrow i Chris Martin neprestano pokušavaju objasniti zašto su svom djetetu dali ime po voću. Gostujući u Oprah showu, Gwyneth se oko toga dosta namučila. 'Dobro, pa... kad sam bila prvi put trudna, njezin je tata rekao, ako bude... ma zapravo jedan je dan rekao, ako bude djevojčica dat ćemo joj ime Apple. I to je zvučalo tako slatko, znate jabuke su tako slatke i biblijske i tako... Znate jednostavno mi je zvučalo slatko...', pokušala je objasniti popularna glumica, ali nije uspjela. 
David Arquette i Coco
David Arquette i Coco
16. CocoCourteney Cox i David Arquette navodno su svojoj djevojčici prvo željeli dati ime Courteney Cox Arquette, ali su se ipak predomislili. Na kraju su se odlučili za Coco, jer je to Courtneyjin nekadašnji nadimak.
David Duchovny s djecom
David Duchovny s djecom
15. KydDavid Duchovny i Tea Leoni pokazali su manjak mašte jer su svoje dijete nazvali Kyd. Obzirom da 'kid' znači dijete, valjda su mislili kako je baš duhovito što će, kad ga zazovu 'Hey kid', samo oni znati da se njihov kid piše s Y.
Sage Moonblood s tatom u mlađim danima
Sage Moonblood s tatom u mlađim danima
14. Sage MoonbloodSin Sylvestera Stallonea očigledno nije imao izbora, blood (krv) je čini se trebao biti dio njegovog imena. Ipak dobro je prošao jer je krv dio samo njegovog srednjeg imena.
Steven Spielberg s obitelji
Steven Spielberg s obitelji
13. DestrySteven Spielberg, jedan od najuspješnijih holivudskih redatelja, čini se, nije jednako uspješan kada su u pitanju imena njegove djece. Kada ukucate ime njegove kćeri Destry, dobijete samo riječ 'destroy' (uništavanje) i ime westerna iz 30-tih i 50-tih godina prošlog stoljeća. Googlate li još malo shvatit ćete kako je baš western 'kriv' za nastanak tog imena.
Angelina Jolie i Maddox
Angelina Jolie i Maddox
12. MaddoxAngelina Jolie svom je sinu dala ime čiji korjeni znače 'dobročiniteljev sin'. Je li nam Angelina htjela nešto reći ili joj značenje riječi nije poznato?
Bono s obitelji
11. Memphis EvePaul David Hewson poznatiji kao Bono Vox nadimak je, ako je vjerovati Wikipediji, dobio po dućanu sa slušnim aparatima 'Bono Vox'. I onda je valjda mislio, ako on ima nadimak po trgovini, zašto njegovo dijete ne bi dobilo ime po gradu. No čini se da je i sam Bono svjestan kako će njegova kći ipak više koristiti Eve, jer je i sam tako zove.
Forest Whitaker
Forest Whitaker
10. OceanForest Whitaker odličan je glumac, a uspio je, nevjerojatno, ali istinito, objasniti i ime koje je dao svojem sinu. 'Želio sam da imena moje djece budu njihova sudbina, moja kći da bude iskrena, a sin prodoran. Tako i ja uvijek pokušavam biti kao šuma (forest), neprestano se obnavljati i rasti', objasnio je 'posljednji škotski kralj'. I uvjerio nas je.
Prince Michael II/Blanket
Prince Michael II/Blanket
9. Prince Michael II/BlanketKada mu se 1997. godine rodilo prvo dijete, Michael Jackson mu je dao pretenciozno ime Prince Michael. Pet godina poslijee, 2002. godine, rodio mu se drugi sin, a Michael se našao u nezgodnoj situaciji s potpunim nedostatkom ideja. Tako je drugom sinu dao ime Prince Michael II. I baš kad pomislite da je to sve, Michael je svog drugog sina 'počastio' i 'maštovitim' nadimkom Blanket (prekrivač).  
Robert Rodriguez sa sinom
Robert Rodriguez sa sinom
8. Rocket RodriguezRobert Rodriguez svojoj je djeci redom dao nesvakidašnja imena od kojih izdvajamo Rocket (raketa).Njegova braća i sestre zovu se; Racer (trkač), Rebel (pobunjenik), Rogue (vragolan) i Rhiannon.
The Edge
The Edge
7. Blue AngelDvoje djece na ovoj listi djeca su članova grupe U2. Slučajnost? Čisto sumnjamo. The Edge iz banda U2 očigledno je smatrao kako po uzoru na kolegu i njegovo dijete mora nositi 'nesvakidašnje' ime za koje je teško pronaći razloge. 
Shannyn Sossamon
Shannyn Sossamon
6. Audio ScienceGlumica Shannyn Sossamon na ovu je listu dospjela samo zahvaljujući glupom imenu kojim je 'počastila' svoje dijete.
Dweezil Zappa
Dweezil Zappa
4 & 5. Moon Unit i Dweezil Zappa Frank Zappa je glupim imenom počastio čak dvoje svoje djece. Ma zapravo četvero, ali nismo mogli dopustiti da dominira sredinom liste, pa smo se odlučili za dva.
Moxie Crimefighter
Moxie Crimefighter
3. Moxie CrimefighterSupruga Penna Jillettea nema srednje ime, ali ima teoriju o njemu. Srednje ime, kaže ona, ionako nikada ne koristite pa zašto se onda ne bi s njim malo i našalili. Dobro, recimo da je tako, ali to definitivno ne objašnjava prvo ime, Moxie.
Rob Morrow
Rob Morrow
2. Tu MorrowRob Morrow poigrao se s imenom svog djeteta čime je pokazao i iznimno loš smisao za humor. Ovo prestaje biti smiješno i prije nego izgovorite - Tu Morrow (Su Tra)...?!
Jermain Jackson
Jermain Jackson
1. JermajestyTakvim je imenom svoje dijete 'počastio' brat Michaela Jacksona, Jermaine. Bez komentara.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
15/01/2008 23:11