beats by dre cheap

Madonna

Madonna

Madonna

'Četrdesete mogu biti predivne godine, a upravo su takve bile za mene. Ali plaše me pedesete', rekla je Madonna. A da je pedesete stvarno plaše dokazala je i intenziviranjem vježbi kojima održava svoju figuru.

'Paranoično se boji posljedica sunca za svoju kožu, a opsjednuta je zračenjem za koje vjeruje da isušuje kožu i tako ona ubrzano stari', rekao je jedan njezin prijatelj. 

Za vježbanje izdvaja sve više vremena, a otišla je tako daleko da je potrošila 6 milijuna funti za kuću do svoje koju će pretvoriti u teretanu. 

Procjenjuje se da je ona sama teška 250 milijuna funti. 

No, svoju (barem fizičku) mladost ne pokušava zadržati samo zdravom prehranom i vježbanjem, već i učestalim estetskih operacijama kojima se podvrgava od tridesete. 

Dokazi njezine opsesije za održavanjem 'mladolikog izgleda' poprimaju šokantne razmjere. 

Ovaj je tjedan viđena u Londonu s masnicama na obrazu te pokraj lijevog uha, a prošli mjesec u New Yorku ispred zgrade u kojoj radi plastični kirurg dr Frederic Brandt, snimili su je s velikim naočalama iza kojih je vidljiva modrica na oku, tipična posljedica 'kozmetičkog zahvata'. 

'Madona je perfekcionist, a vidjeti kako joj tijelo propada od starosti je ubija', stao je u obranu njezin prijatelj, rekavši da je istina - modrice su posljedica operacija.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
26/01/2008 23:59