beats by dre cheap

Pomoć muškarcima za Valentinovo - seksi rublje u prvoj virtualnoj garderobi

Muškarci koji žele svojim boljim polovicama za Valentinovo pokloniti seksi donje rublje, a ne znaju gdje ga kupiti, ili im je možda neugodno ući u trgovinu, mogu to učiniti na novoj web stranici knickerpicker.com gdje mogu 'posjetiti' virtualnu garderobu i zamoliti manekenke da odabrano rublje i isprobaju.

Mnogi će muškarci od pohoda po trgovinama izabrati lakši način kako bi svojim boljim polovicama poklonili nešto seksi. Klikom miša, mogu izabrati manekenku 'koja im odgovara' te ju 'zamoliti' da odjene nešto po njihovu izboru. Manekenke će na zahtjev u donjem rublju hodati i okretati se kako bi kupci mogli steći bolji dojam o onome što kupuju. 

Stranica KnickerPicker

Stranica KnickerPicker nudi virtualnu garderobu i manekenke koje će rublje i isprobati

KnickerPicker nudi i savjete za momke koji nisu sto posto sigurni što izabrati, a svakako žele izbjeći 'kikseve' i time pokvariti Valentinovo. Također, oni koji žele i drugo mišljenje, slike modela u izabranom rublju mogu emailom poslati prijatelju. Posjetitelji stranice mogu izabrati apsolutno sve - od tangi do korzeta. 

"Valentinovo je idealna prigoda za kupnju donjeg rublja supruzi ili djevojci, ali mnogi od nas znaju kako se to može pretvoriti u pravu noćnu moru", rekao je Jason Talbot, jedan od osnivača web stranice. 

"Većina muškaraca nije baš 'kod kuće' u biranju donjeg rublja i to može biti prilično traumatično iskustvo. Puno ih odlazak u takve trgovine doživljava kao nešto neugodno jer je tamo hrpa žena koja svaki njihov odabir kritički posmatra. Kupovina online može biti još riskantnija jer ne možete dobiti pravi dojam kako će to rublje izgledatio kada ga izvadite iz kutije, no mi smo se potrudili da to izgleda realistično i u stvari je vrlo zabavno. U virtualnoj svlačionici možete komunicirati s modelima i vidjeti kako te stvari zaista stoje na ženama raznih figura", dodao je Talbot.

Od kraja prosinca prošle godine, kada je stranica počela s radom, posjetilo ju je više od milijun znatiželjnika.

MA MOZDA I NIJE SVE TAKO SIVO..posjeti pa vidi !:D
http://almirgv.blogger.ba
05/02/2008 21:25